Elämä on niin kaunista. Siis niin kaunista, että silmiä särkee kun herää aamulla joko naapurin kaistapäisen pariskunnan kovaääniseen riitelyyn tai ylikiltin kynäniskanaapurina koiran leikkimieliseen ulinaan. Eräänä tällaisenä aamuna ihmettelin jälleen elämääni. Vanha tuttavanani Elviira Hynkkynen, tuo kookospähkinää suloisesti muistuttava naikkonen halusi keskustella kanssani treenaamisesta ja lisäravintopuolesta.

Näinpä ollen illan tullessa menimme ulkoiluttamaan hänen tuomiopäivänterrieriään ja keskustelemaan miten saisimme tästä ihmismakkarasta muokattua popsin kevytnakin. Meillä oli oikein hauskaa keskustelun aikana ja jossain vaiheessa Elviira kysyi ohimennen tyttöystävästäni. Joo, olihan minulla sellainen joskus viime vuosituhannelle ollut.  Elviira oli tästä kovasti yllättänyt ja kuinka ollakaan, päätti kutsua minut rapujuhlille joskus kuukauden päästä. Muistutinhan itse sentään suunnattomasti tuota rujoa eläintä, joten päätin ottaa alustavasti kutsun vastaan.

Saatuaan tahtonsa läpi äyriäisten suhteen tuo itsetietoinen naarassusi päätti pyytää minut vielä pyöräilemään kanssaan tulevana viikonloppuna. Koska arvostan moista vonkausta naisen taholta, päätin tietysti suostua siihenkin.

Viikon kuluessa Elviira päätti soitella minulle ja kertoa pahoista putkimiehistä, ikävästä esimiehestä ja mutanttizombiekuvatus- exsiipastaan jolla oli ollut tapana raapia tämän kasvoja haravalla. Tämän vuodatuksen päätteeksi hän päätti kutsua minut jo ennen pyöräilyä tai rapujuhlia viettämään muinaistulien yötä jonnekin hämärään saaristolaiskuntaan, jonka nimeä ei voida mainita tämän jutun yhteydessä.

Olin aivan yllättynyt ja ilosta soikeana. Sillä eihän kukaan nainen ollut tehnyt minkäänlaista vonkauselettä, ellei naapurin 4 metriä pitkää ja kuusi metriä leveää Olgaa ja hänen puunuijaansa lasketa mukaan.

 Seuraavana päivänä kun  olimme starttaamassa juuri ko. paikkaan Elviira päätti kuitenkin viime hetkellä kertoa, että myös hänen ystävänsä Tenu-Petteri tulee mukaan. Tässä vaiheessa aloin jo pohtia mistä on oikein kysymys. Soitinkin Elviiralle, että olisiko parempi että menette vaan kahdestaan. Johon tämä vastasi, että olisi kivaa jos tulisin.

Näinpä ollen lähdin matkaan. Illalla humppailimme hämärän trio-Siimes tasoisen svenski-iskelmän kiemuroissa ja keskustelimme mielisairaista naisista, joita olin tavannut nettitreffien kautta sekä oluen väljähtämisestä muovimukissa.

Pääsimme jossain vaiheessa bilettämään sitten oikein kunnolla Elviirankin kanssa. Kysäisin häneltä sopivan paikan tullen, että mistä oikein oli kysymys näissä yhtäkkisissä viesteissä- ja rapujuhlakutsussa. Hän alkoi tietysti luetella rapujuhlien osanottajia.

Korjasin kysymystäni, että halusiko hän tutustua minuun. Hän kysyi: "mitä haluisit että siinä olisi kyse?". Sanoin, että haluaisin, että hän olisi minusta kiinnostunut. Hän vastasi olevansa.
Tästähän olisi tulossa multiromanssi!Tapaisin vihdoin naisen, joka on minusta kiinnostunut!

Tenu-Petteri oli väsynyt ja heitti meidät (eri) koteihimme autollaan. Menin nukkumaan toiveikkaana. Huomenna pyöräretki naisen kanssa joka on minusta kiinnostunut.

Nukuin tietysti pommiin ja Elviira oli jo soittanut puolitoista tuntia sitten. Soitin takaisin. Enää ei pyöräretki käynyt. Harmin paikka! Elviira kysyi, että mitä eilen aloin keuhkoamaan hänelle suuremmista tarkoituksista. Sanoin, että halusin vain tietää missä mennään. Tässä vaiheessa Elviira tähdensi, että olikin kiinnostunut tutustumaan minuun ystävänä ja lisäsi"
... ethän-vaan-ole-niin-rajoittunut-ettet-ymmärrä-että-miehet-ja-naiset-voi-olla-vaan-kaverei".


Jäin pohtimaan rajoittuneisuuttani ja keskutelin tapahtuneesta kuuden naispuolisen ystäväni kanssa ja sitä kuka oli tässä moraalinen voittaja ja teinkö väärin kun luulin että kyse oli jostain muusta. Perinteisestä mies-nainen asetelmasta. Olin kuitenkin täysin väärässä, sillä Elviira uskoi tämän olevan paras keino etsiä uusia miespuolisia ystäviä.

Haaveideni jälleen romuttuessa olin jälleen yhtä pääni sisällä tapahtunutta multiromanssia rikkaampi. Odotan vain sitä päivää, kun se tapahtuu jossain muuallakin. Ei tästä sen enempää, eikä varsinkaan tuomiopäivän terriereistä.