Olin jo jäämässä aivan retkuun uuteen harrastukseeni; olin taas harrastamassa jaloa pokeripeliä ruotsinlaivalla. Käytimme pelimerkkeinä kolikoita kun humaltunut ystävänsä oli vahingossa erään pokerivedon seurauksena tunkenut chippinsa rektumiin.

No eiköhän sinne pultsari-Gunnar iskenyt paikalle ja kertonut ettei tässä saa mitään laittomia rahapelejä pelailla. Me katsottiin Gunnaria hetken ja kyllä- kyllä hänellä oli rispaantunut henkilökunnan univormu päällään.

Todellisuudessahan pelasimme symbolisesta "härästä". Aikaisemmin se oli ollut Sangre el Toro- viinipullon mukana tullut muovifiguuri. Voitettuani yhä lisää ja lisää muovihärkiä ja kaverini kämpän täytyttyä vitutukseen juoduista viinipulloista päätimme siirtyä kovempaan valuuttaan ja tilata Espanjasta härän. Tai tietysti fisu- ystäväni sen hankki.

(Jokaisella itseään kunnioittavalla pokerinpelaajalla on fisuystävä, joka loppujen lopuksi päätyy lahjoittamaan koko omaisuutensa häikäilemättömään käyttöösi)

Härkä oli tietysti hytissämme odottamassa. Mentiin sitten morjenstamaan härkää ja kuinka ollakaan se oli sillä välin haastanut Jasper Pääkkösen pokerissa. Siellä se oli munasillaan ja mylvi Jasperille All- In, vaikka sillä ei ollut jäljellä kuin hytin sisustus. Jasper oli juuri poistumassa hytistämme olutkeissiemme kanssa kun ehdin huudahtaa- hei Jasper- voidaanko vähän pelata noista?

Saatiin nopeasti Jasperilta keissit takaisin kertomalla umpikierosti hänelle etukäteen kaikki korttimme. Taisimme pari kertaa näyttääkin kätemme. Jasper ihmetteli, että kuinka noin pienimunaisilla miehillä voi olla noin isot kädet. Se mistä Jasper tiesi genitaaliemme koot, jätämme kerrottavaksi ensi kertaan.

Lassosimme lopulta raivostuneen härän, josta oli ohivedetty 3-6 offsuittarilla ja iskimme sen infopisteen tiskille pihvimuodossa. Kysyimme ystävällisesti virkailijalta, että kuinka monta pelimerkkiä saamme härästä.
Itkevä virkailija yritti kakoa negatiivista vastausta meidän huutaessamme hänelle jo päin naamaa:" älkää sitten helvetti tulko väittämään että me pelaamme rahasta täällä!"