Me pohdittiin tossa salilla rintalihasliikkeen ja dippien välis, että pitäisi kehittää täysin uusi konsepti järjestyksenvalvontaan. Siis sellainen joka ottaa huomioon kokonaisrunollisfyysisen olemuksemme ja selkeä visio paremmasta palvelusta asiakkaitamme kohtaan.

Lähtökohtanahan oli vanhat fantasiat keijuista, jotka leijailevat paikalle- ja täyttävät toivomuksesi. Ne on vinkeitä otuksia. Mä näin kerran 50 sellaista kovan kyykkysarjan jälkeen. No, me oltais siis sellaisia keijuja jotka leijailee suloisesti paikalle ja tummentavat poijusi hellävaraisesti. Kyllähän siis järjestyksenvalvonnassa on aina kyse asiakaspalvelusta ennen kaikkea. Kerrankin kun 5 hengen jengi 12- vuotiaita oli tullut karkkikojujen lähellä omat tikkarit suussa, käytimme hellävaraisesti Israelin armeijan tainnutusaseita ja ainoastaan 4 heistä joutui sairaalaan elvytyksen kautta.

Ja sit toi palvelupuoli muutenkin toimii tosi hyvin, mehän soitellaan jatkuvasti 9700- alkuisiin palvelunumeroihin ja me vain kuuntelemme.. (siis sehän on tosi ikävää, kun kaikki ihmiset ei koskaan vaan kuuntele)