Suuri Salaliittoteoria

 

Seuraavat muistiinpanot ovat mystisesti kadonneen Arska Heterolan muistiinpanoista:

 

Lauantai 11.11. 2006

21:05

 

Eräänä iltana ollessani täysin suojattomana (erään baarin gorillana) Hannu Karpon karvahatun satunnaisaggressioilta, maaoravilta ja Sirius-planeetan asukkaiden plasmasäteiltä tapahtui kaameita. (paha ravintolapäällikkö nappasi foliopäähineeni ja grillasi siinä kanaa)

 

22:30

 

Tiedättehän sen tunteen kun odottaa jotain kaunista tapahtuvaksi ja sit koko rintakehä tuntuu olevan liekeissä ja vatsassa kipristelee? Ajatukset harhailevat jatkuvasti alaikäisten väärennytyistä papereista haaveisiin ja sit päätyy päästämään kaikki hampuusit (ja duudsonit) sisään baariin. Yhtäkin kaveria luulin naiiviudessani joulupukiksi ja pian se olikin jo tanssimassa polkkaa baaritiskillä ja levittämässä eritteitään 360 asteen radiukselle ja 5metrin kantamalla. Taisin hiukan ajautua sivuraiteille, mutta tarinan pointti oli kuitenkin siinä, että juuri nyt minulla on sellainen tunne. Olen avuttomana apinakostyymissä kuin zombie odottamassa Elviksen paluuta. En voi kuin täristä ja odotella divinaalista interventiota eli mahdollista satunnaisen sekopäisen naarasleijonan toista tulemista synkkään elämääni. Tätä odotellessani yritän keskittyä mahdollisimman huonoon asiakaspalveluun sekä ravintolapäällikölle kohdistettuun epäsuoraan häiriköintiin. Jospa saisin vaikka foliokypäräni takaisin.

 

Sunnuntai 12.11.06

 

0:21

 

Olen Tyhjäpää-baarin ovella ja nuo juonikkaat siriuslaiset maaoravat ovat varastaneet nenänreikäni sillä välin kun kirjoittelen tätä viestiä. Kuulostan ihan Aku Ankalta. Toivottavasti se ei haittaa.. Ehkä onnistun löytämään niiden tukikohdan. Kannattaakohan sitä etsiä naistenvessasta ja selittää siellä vakavissaan samaa tarinaa?  

 

15:45

 

Pahat oravat. Lähden pian kiertämään pientä oranssia kehää psykedeelistä vauhtia piikikkäine kenkineni toivoen lävistäväni muutaman oravan matkan. Tässä on nyt niin paljon elämää suurempia kysymyksiä että setä on ihan pihalla. Johtuu varmaan sen foliohatun puutteesta ja siriuslaisten maaoravien aukottomasta aggressiivista minua kohtaan.  

 

16.35

 

Epäilemättä Suomen psykologi-liitto saa uuden puheenaiheen seuraavaksi vuosisadaksi. Mielenterveyteni on kuitenkin yhtä rautainen kuin kankeni. Tiesitkö muuten että siriuslaiset maaoravat ovat rauhoitettujen lajien listalla? Asia selvisi kun poliisi löysi piikkareistani kolme raatoa ja lukitsi minut Hannu Karpon karvahatun kanssa yksityisselliin. Nyt se (hattu)yrittää saada mut puhumaan ja tunnustamaan pahat tekoni omistajansa laadukkaassa TV-draamassa. Todellisuudessahan karvahattu dominoi Hannua eikä toisinpäin. Karvahatut ja maaoravat ovat mukana samassa globaalissa salaliittojuonessa joka pyrkii maailmanvalloitukseen ja siihen että kaikkien on pakko käyttää snorkkelia ja palvoa Hannu Karpon karvahattua uhrilahjoin sekä mongertaen. Minulle on tarjottu poronpaistia hinnaksi vaikenemisestani mutta olen toistaiseksi onnistunut välttämään valtavan kiusauksen- toisin kuin useimmat meistä. Autathan minua paljastamaan tämän katalan salajuonen? (ennen kuin on liian myöhäistä ja meistä tehdään metwurstia)