A. Heterola jakaa naiset seuraaviin kategorioihin: (vrt. http://www.viiviavellan.com/?Deptid=2474)

Paisunut Sika:  Nämä naiset vetävät enemmän viinaa kuin sinä ja paisuvat aivan helkutisti. Koska ruokavaliossa ei ole muuta kuin viinaa, aivot surkastuvat ja sukuelimet keräävät itseensä kaikki mahdolliset taudit. Heidän kanssaan ei ole tylsää, koska he pistävät kaverisi asunnon hajalle ja lämmittelevät sen tulessa.

 Esimerkkinä: Mervi Nykänen

FILOSOFI/ IKUINEN VALITTAJA: Naisellinen filosofia keskittyy nykypäivänä lähinnä arvostelemaan miehiä. Ja lähinnä ulkonäön ja muiden pinnallisten ominaisuuksien perusteella. Tällaisellä naiselle mikään ei koskaan riitä- ja he kuvittelevat se johtuvan omasta erinomaisuudestaan. Useimmat ovat ateisteja- tosien pitäen itseään jumalattarina.

Esimrkkinä: Viivi Avellan


Sporttis: Teeskentelee harrastavansa fyysistä liikuntaa, mutta todellisuudessa nämä ihmiset kiskovat aina samaa juoksulenkkiä samalla sykkeellä ja ulkoiluttavat samoja 3g kokoisia painoja kaikenmaailman hilavimputtimissa kuntosalilla oikeiden painojen lisäksi. Heidän takiaan maailmassa on tuhansia erilaisia häröbicceja ja muita pseudoliikunnan lajeja.

Puolalainen kuulantyöntäjä:

Nostaa enemmän rautaa salilla kuin sinä ja painaa 250 kiloa. Räkii seinille ja jonka ääni saa korvasi soimaan viikkoja. Jos haastat hänelle riitaa, menetät hampaasi. Häntä voi kuitenkin kontrolloida vetämällä häntä parrasta tai potkaisemalla munille.

Ajattele Isänmaata- tyttö:

Hän kuuntelee maailman rasittavinta bullshittiä, eli suomipoppia joskus jopa suomirokkia. Valvomo on suuri juttu hänelle, sekä lavatanssit. Hän ei todellakaan ole pellavapäinen Elovena- tyttö, vaan hän on ylipainoinen, finninaamainen tyttö joka vihaa kaikkea ulkomaalaista. Hän ei kuuntele ulkomaalaista musiikkia, koska ei ymmärrä sanoja. Hän ei ole omasta mielestään rasisti, mutta kuitenkin.. Valitettavan moni heistä päätyy opettajiksi. Sängyssä he makaavat lahnana hiljaa paikallaan ja ajattelevat isänmaata.

Eturivin ponnaripää : Koulussa hän istui eturivin pulpetissa ja yritti tehdä vaikutusta opettajaan.Hän flirttailee jatkuvasti ja kopioi sanasta sanaan opettajan ajatukset ja puheet. Hän saa täydet arvosanat joka oppilaitoksessa, mutta käytännössä hänellä ei ole yhtään omia ideoita. Hän ei harrasta mitään, koska opiskelu vie kaiken hänen aikansa.

Esimerkkinä: Tanja Karpela.

Äijä: Äijä, on kova miesmäinen nainen, joka vetää viinaa ja tekee kaikki asiat mitä miehistä hölmöimmät perässä. Hän haluaa hyväksyntää eikä omaa muuta persoonallisuutta. Kaikki keskittyy siihen, että pitää näyttää miehille että on ihan yhtä hyvä kuin ne. Moni tämän persoonallistyypin naisesta hakee järjestyksenvalvojaksi.

Liikenainen: Money talks, jos sulla on rahaa, voit ostaa itsesi hänen sydämeensä. Maksa hänen ruokansa, vie matkalla, anna kalliita lahjoja- ja hetken päästä hän löytää jonkun joka on sinua rikkaampi. Varma pettäjä.


Alatyyli/SURFFARI yms.  kaikki ne hopparit, hevistit, reggae-tytöt, ja rokkitytöt ovat sisältään samanlaisia. Epävarmoja olentoja, jotka yrittävät ulkoisilla ominaisuuksilla näyttää olevansa jotain erilaista mutta siltä kuulua johonkin hämärään viiteryhmään. He omaksuvat kulttinsa ajatukset täysin ja ovat valmiita kuolemaan vaaleanpunaisten harmaakettujen vapauttamisen puolesta tai päästäkseen teräsbetonin keikalle.
 
RUNOtyttö: On surkea valittaja. Hän itkee ikuisesti kun kukaan ei valita ja hakee loputtomasti huomiota. On ikuisesti säälittävä ja kerää ympärilleen lukuisia lohduttajamiehiä.

Weltschmertz on runotytön extreme- versio. Kaikki on aina huonosti, koska Ugandan pohjoisosissa tai Pohjois- Koreassa on nälänhätä, ja meillä on asiat niin hyvin jne. Paitsi että hänelle ei ole. Hän tuhoaa elämästäsi kaiken hauskan ja pakottaa sinut syömään soijapapuja ja mauttomia kasvismössöjään.

Shoppailu- kunniaan- tyttö

"Mä en oo ehtinyt nyt miettiä mitään miesjuttuja, kun me vaan ollaan shoppailtu tyttöjen kanssa, hihihiihi", hän vastaa puhelimeen kaksi viikkoa sovittujen treffien jälkeen jonne odotit häntä. Hän pitää kaikkia miehiä omistushaluisina idiootteina, jotka yrittävät ottaa häneen yhteyttä hänen kadottua jälleen jo käsittämättömään touhuun päivästä meikkisalongissa viikon shoppailukierteeseen. Hän tekee mitä haluaa, eikä paljon kysele.


Justiina: Justiina pitää sinut järjestyksessä. Hän kontrolloi rahankäyttöäsi, kavereitasi ja on mustasukkainen kaikesta mahdollisesta. Hän ei pidä itsestään ja hän potee huonoa oloaan jatkuvasti sinuun. Välillä hän kerjää huomioita huutelemalla, että "kohta sä jätät mut" tai "kato mun löllyvää mahaa". On ihan sama mitä hänelle sanoo, koska hän suuttuu joka tapauksessa.

Nymfo: Suurin osa nymfoista on rasittavia olentoja, jotka hakevat hyväksyntää seksin avulla. He haluavat tyydyttää sinut kolmesti päivässä ja käyvät koko ajan ylikierroksilla. Lopulta (tai piakkoin) seksi heidän kanssaan alkaa tuntua tylsältä etkä enää jaksa. Heillä ei liiku myöskään mitään muuta päässä.

Aloitteleva Nymfo: Vielä rasittavampi kuin suurin osa nymfoista, koska hän on vastikään aloittanut seksielämänsä, eikä hallitse hommia mutta vaatii kuitenkin koko ajan seksiä. Raivoaa sinulle jos et syty 3 kertaa päivässä tai lämpene hänen onnettomille yrityksilleen tunkea kielensä kurkustasi alas.

Bilehile: Ikuinen bilihiiri. Jää aina yökerhoon viimeisenä. Tanssii niin perhanasti, kaataa kotona huonekaluja, hankkii häätöjä tasaiseen tahtiin.

"HO" makaa kaikkien kanssa.

"Bitch" Makaa kaikkien paitsi ei sun kanssa.