Köpi, Orimattilan ylpeys oli päättänyt lähteä maamme kauniiseen pääkaupunkiin, eli Helsinkiin (teille kaikille yksinkertaisille lukijoilleni tiedoksi- Orimattila ei ole pääkaupunki, Helsinki on). Köpin huolestunut äiti pakkasi köpille mukaan tuohireppuun perkeleesti pontikkaa ja puki tämä Orimattilan rumiin vihreisiin verkkareihin, meikkasi tämän ja tankkasi isän kuusi-ovisen urheilulimusiinitraktorin hänen käyttöönsä.

Köpi lähti tälle vaativalle, neljä kuukautta kestävälle taivallukselleen kohti Helsinkiä nestemäisen ruokavalion turvin. Lopulta hän päätyi kuitenkin Helsinkiin. (Jossain vaiheessa julkaistaan kirja Odyssey.. eiku Köpin harharetket).

Helsingissä hän väisteli lokkeja ja löysi ravintonsa roskiksesta. Lopulta kuitenkin hän päätti lähteä paikalliseen yökerhoon.

Tanssittuaan yökerhossa ripaskaa, potkittuaan järjestyksenvalvojaa genitaaleille, paskottuaan lavuaarit täyteen ja roikuttuaan discolampussa verkkarit puolitangossa olikin jo illan hitaiden vuoro. Hitaiden aikana Köpi havaitsi vartioimattoman naaraan, jonka takapuoleen hän tarttui Orimattilalaisella pihtiotteella (josta irroittamiseen edes palokunta ei riitä). Hetken päästä Köpi kysyikin Orimattilalaisen maailmanmiehen tapaan leidiltä: "pääseeks teille yökylään?"

Leidi vastasi: "kyllä pääsee, mutta se maksaa". Ei tuottanut Köpille ongelmia. 500 euroa vaihtoi omistaajaansa, kuten myös Köpin hallussapitämät 32 erilaista sukupuolitautia. Taisi siinä tulla muutama vaihtarikin.

No, seuraavana iltana sama kuvio toistui- Köpin roskien syömisestä häiriön aiheuttamiseen ja yökylään 500 euron hinnalla.

Myös kolmantena iltana sama kuvio toistui. Tyttö alkoi kuitenkin ihmetellä, että mikä mies Köpi oikein oli kun kaverilla tuntuu rahaa riittävän- että mistäpäin tämä oikein oli. "No, Orimattilastahan mie"- vastaus sai naikkosen ihmettelemään. "Sieltähän minäkin"- tämä vastasi. Johon Köpi vastasi: "kyllä mie siut tunnen, sie oot naapurin Tarja ja siun äitee pyys lähettää siulle 1500 euroo"