Köpi oli matkalla kohti Helsinkiä, kuusi-ovisen urheilulimusiinitraktorinsa kanssa. Rintakarvat pullottivat aukinaisesti Orimattilan Jymyn verkkarista, Köpi nojasi ikkunaan, pureskeli mälliä ja kuunteli Mikko Alatalon- aina yhtä paatunutta hard-core musiikkia täysillä. Köpi kyllä tiesi, että Mikko Alatalon heavy- musiikki voi olla kohtalokasta heikkohermoisille joiden sankkaan joukkoon hän ei tietenkään lukeutunut.

Köpi näki tien poskessa naaraan, joka liftasi. Naaraan! Köpi olikin pitkään kaivannut oikeaa lihaa myllyynsä, kuten vanha Orimattilalainen herrasmiessanonta kuuluu. Joten Köpi kysyi leidiltä (seksikkäästi huohottaen): kelpaisko tytölle kyyti?

Tyttö mietti hetken katsoessaan tuota valtavaa Orimattilalaista ihmiskyrpää, jonka pöhöttynyt keskivartalo liikahteli irvokkaasti Mikko Alatalon eksplisiittisten lyriikoiden tahdissa ja jonka punettuneet kalansilmät olivat liimautuneet hänen "riippuviin muuttujiinsa" (kuten akateemisilla ihmisillä on niitä tapana kutsua). No, toisaalta liftaaminen ei ollut koskaan riskitöntä. Menkööt, hän pohti.

Olikin kulunut jo yli puolitoista minuuttia kun Köpi alkoi vonkaamaan niin maan perhanasti. Köpi ajoi traktorin sivutielle, jo tarrasi kiinni sieltä mistä ämmää parhaiten hallitaan. Köpi huohotti mustekalamaisella äänellään: "Anna mulle, anna nyt!" Kauhistunut tyttö alkoi nyyhkyttämään. Köpi lisäsi "Anna nyt, tai muuten käy niinkuin Kälviällä" Tyttö kauhistui ja tiesi, että hänellä voisi olla muutoin aika synkkä tulevaisuus. Joten hommat hoidettiin. Traktorin rengasta, sivupeiliä vasten- sen katolla ja jokaista ovea vasten. En hirveästi viitsi kertoa siitä rytmikkäästä kokemuksesta "mä maalaispoika oon"- kappaleen soidessa taustalla ja punertavan lihan völlyessä tyttöparan päällä.

Köpi tunsi olonsa miähäksi. Olihan hän sentään menossa Helsinkiinkiin. Köpi tiputtaessa tytön kyydistä, tyttö vihdoin avautui pitkän hiljaisuuden jälkeen ja kysyi: "mitä siellä Kälviällä oikein kävikään". Köpi alkoi itkemään ja sanoi: "siellä kävi niin, etten mä saanut silloinkaan. Tyttö, sä veit mun neitsyyden kuin virtahepo joka nielaisee brittiläisen turistin Afrikassa" Se oli niin romanttisesti sanottu, että tyttö potkaisi leikkimielisesti Köpiä päähän niin kovaa, että toinen hänen korvalehdistään irtosi.