Oltiin taas radalla tekemässä empiiristä tutkimusta. Tavoitteena oli saada mahdollisimman paljon naista. Lähdettiin sitten kiertämään ympäri Uudenkaupungin räkälöitä. Heterolan Arska päätyi makuupussiin kolmen balettitanssijan kanssa. Itse löysin itseni muutaman päivän päästä asuntoni sängyltä ja vierestä viisitoista puhelinnumeroa. Joku oli tosin tainnut nähdä ne neljätoista muuta, koska asunnossani ei ollut yhtään ehjää astiaa ja joku oli heitellyt huonekalutkin ikkunasta. Vahinko, etten saanut selville, että kuka naikkosista oli ottanut alkavan parisuhteemme jo niin tosissaan alkumetreiltä. Siitä olisi varmasti seurannut vuosisadan romanssi.


Hobe taas löysi Piia- Margareetan. Piia- Margareeta käsitti 350 kiloa raakaa vaaleanpunaista, löllyvää lihaa. Hobe oli kärrännyt sen kotiinsa pick- up maasturinsa lavalla. Mamma valitteli kotiin päästyään, että se oli sidottu liian tiukasti kiinni kun sen liha oli täynnä vaaleanpunaisia raitoja.

Hobe kuvaili irvokkaasti kuinka heidän yöllinen aktinsa oli edennyt. Akti oli pidentynyt kuulemma usealla tunnilla kun 2,5 promillen humalassa ollut Hobe oli yrittänyt etsiä daamin lukuisten kuutioiden keskeltä genitaalialuetta. Toinen urakka oli ollut penetroitua alueella rasvamassojen välistä. Hobe kuvaili urakkaa vuorikiipeilyyn verrattavissa olevana extreme- urheiluna.

Olimme tosi kateellisia Hobelle. Joskus mennään ulos baariin, jota pidetään lihatiskinä- mutta Hobe oli totisesti tyhjentänyt koko lihatiskin.