Annan poikkeuksellisesti luvan mainostukselle muuten niin puolueettoman liberaalissa blogissani.

Suomessa on yksi järjestö ylitse muiden. Se on tietysti Suomen hikinen ninjaliitto. Siellä harjoitellaan kaikenlaista hauskaa; Mm. metsässä tai lähipuistossa selviytymistä ilman ulkopuolista apua. Kerrankin eräs SNHL:n jäsen selviytyi lasten leikkipuistossa kolme päivää syöden oravia ja pikkulintuja. Tämän lisäksi SNHL opettaa itsepuolustusta ja järjestyksenvalvontaa.

 

SNHL:n on perustanut legendaarinen ”ÄIJÄ” eli iso Ä. Ä on todella kiukkuinen, mutta aggressiivinen kaveri- joka tietää kaiken ihmisluonteesta. Ä siis ymmärtää todella upeasti ihmisen psykofyysisen mielenlaadun sekä koko ymmärryksen laajan spektrin. Hänen ymmärryksensä kilpistyykin upeasti hänen hokemaansa mantraan järjestyksenvalvonnan peruskurssilla ”ihmiset on niin pirun tyhmiä”. Hän ei tietenkään ole. Päinvastoin - hän on helmi sikojen joukossa. Ja juuri siksi hän osaakin ohjata järjestöään ammattimaisen upeasti.

 

Äijä kunnioittaa kaikkia muita alalla toimivia yksilöitä suuresti kutsuen heitä nenänkaivajiksi tai hormonihirviöiksi.

 

SNHL järjestää erittäin monipuolisen ja kattavan briefing- tilaisuuden jokaisesta mahdollisesta tapahtumasta missä he ovat turvaamassa ihmisten elämää. Keskimääräinen pituus on tietysti 3 tuntia. Nämä tapahtumat järjestetään tietysti keskelle viikkoa, jotta kaikkien ulkopaikkakuntalaisten on mahdollisimman helppo tulla mukaan näihin pakollisiin infotilaisuuksiin.

 

SNHL:n työntekijöitä valittaessa otetaan ehdottomasti huomioon ihmisen luonteen dikotominen kahtiajakautuminen; olet joko treenattu tai älykäs. Siksipä SNHL yrittääkin saada mahdollisimman paljon eläkeläisiä tai naisia työntekijöikseen. Jos olet molempia, pääset ehdottomasti töihin. Onhan se nyt selvää, ettei järjestyksenvalvoja saa olla isokokoinen tai lihaksikas. Koska muussa tapauksessa hän ehdottomasti vain haastaa riitaa asiakkailla ja on varsin yksinkertainen ihminen. Tämä perustuu tietysti Eppu Normaalin- ”urheiluhullu”- kappaleeseen jonka päähenkilö oli aluksi sivistynyt kaveri ”joka luki filosofiaa aamun koittoon ja uskoi hengen voittoon” – mutta joka rappioitui urheilusta ja menetti valtavat henkiset voimavaransa.

 

Itse asiassa, SNHL: n tarkkojen tutkimusten mukaan ihmiset, jotka eivät pärjää millään muulla elämänalueella ovat ehdottomasti parhaita järjestyksenvalvojia. Se yleensä myös kertoo, että heillä on vahvat psyykkiset voimavarat; myöskin ylipaino, anoreksia, silmälasit,  tai finnit ovat varmoja älykkyyden merkkejä.  

 

SNHL tekee paljon tärkeää, humanitääristä, työtä järjestyksenvalvonnan saralla.

 

SNHL: n leivissä pääset toteuttamaan luovasti itseäsi! Saat ihan itse päättää kuinka hienosti toimit takavarikoidessasi ihmisiltä alkoholia tai vartioit metsää josta joku voisi potentiaalisesti heitellä pullonkorkkeja 500 neliömetrin teltan katolle.

 

SNHL! Piipitystä asiakkaille jo 10 vuotta!