Ystäväni Jerkku Tappokirves on paha jätkä. Siis tosi paha jätkä. Siis todella paha jätkä.
Siis niin paha jätkä, ettei siinä ole edes enää järkeä. Hänet on valittu viitenä vuonna peräkkäin Suomen vittumaisimmaksi jätkäksi.

Ei se kyllä mikään tappaja ole, tai ainakaan ellei hyönteisiä lasketa- tai vitutukseen kuolleita yksilöitä.

No, kuinka ollakaan, Jerkku on tietysti hyvä ystäväni. Tiedättehän Turussa järjestettävät Jeesus- festivaalit. Jerkku yllätti minut sanomalla \" Hei, mennään saatana jeesusfestareille tänään\". Eipä siinä mitään. Lähdimme varustautumaan ko. tapahtumaan kirpputorille. Hankimme sieltä mielestämme asiaankuuluvaan karvahatun 24 asteen helteeseen korostamaan infernaalista porotusta, joka varmasti seuraa tulevista teoistamme. Hankimme myös rumat fleecepaidat ja teimme \"Jesse & Julle rakastavat meitä\"- lipun lakanasta.

Hankimme tavarat itselleni aivan uudella tavalla. Normaalistihan käytän \"haluuks äijä turpaan, daijuun, nenukkaan, väriä naamaan, uuden klyyvarin, mitä, tajuuksää, tajuuksää- häh!!!\"- strategiaa. Tänään kuitenkin päätimme kokeilla aivan uutta taktiikkaa. Maksoimme ostoksemme 5 sentin kolikoilla, jotka olivat siloiteltu lokinpaskalla.

Menimme väijymään suoraan Jeesustelttaan kuuntelemaan saarnaa. Olimmekin todella pitkään eläneet synnissä. Ja tulisimme aivan varmasti palamaan ikuisesti. \"Saatana on ikuinen vankila\"- huudahdus kuulosti tosi veikeältä! Hiton hyvä nimi hevibändiksi tai biisin nimeksi. Loordin uusi biisi?

\"Muistathan, että jesse & julle rakastaa sua\"- tottakai. Huudeltiin sitten takarivistä \"Go Jeesus go\", ja heiluteltiin banderolleja täysillä puheen aikana. Perusläppää.

Jäätiin sitten odottamaan teltasta ulostulijoita. Tarjottiin kaikille Lusifer- grillissä paistettua makkaraa, joka oli niin \"perkeleen kuumaa\". Ihme kyllä, kysyntä ei ollut suurta. Yksi pappa kysyi, että minkälainen suhde mulla on jeesukseen. Mä sanoin, että mun naapurissa asuu sen niminen koira. Mulla oli ennen suhde sen kanssa, mut sit se alkoi valittaa mun elämäntavoista ja lopulta jätti mut.

Jerkku oli ottanut hanuriinsa uudet tatskat. Vasemmassa luki Jesse, oikeassa Julle. Keskelle osoitti nuoli ja sen yläpuolella luki pyhä henki. Siinä vaiheessa kun se paljasti hanurinsa alkoi tapahtua.

Mä oon aina luullut, että jeesusnuoret ei lyö ketään koskaan- tai varsinkaan kovin kovaa. Taisin olla väärässä. Luulin myös, etten koskaan tulisi juoksemaan sataa metriä alle 11 sekunttiin ilman hampaita. Kaikenkaikkiaan varsin opettavainen reissu.