Olin taas vaihteeksi vääntämässä rautaa salilla. Paikan päällä oli yksi kaverin tuttu bodariksi itseään tituleeraava mikkihiiri. Äijä oli tunkenut tangot täyteen jotain säälittävän pientä metalliromua, eli vienyt anorektikkotytöiltä viimeisetkin treenimahdollisuudet ryöväämällä kaikki alle viiden kilon painot salilta. Ilmeisesti se halusi, että näyttää siltä että kaveri treenaisi isoilla painoilla.

Ne alkoivat juttelemaan sen kaverin kanssa järjestyksenvalvojan vaativasta työstä. No, mä funtsin että voisi olla hauskaa aivot narikkaan- tyyppistä seisoskelutyötä. Ja kaikki häirikköjen tempauksethan olivat minulle jo ennestään tuttuja.

Mentiin samaan aikaan tuon ameeban esiasteen kanssa pukuhuoneeseen. Siellä paljastui, että kavereilla oli tatuoinnit molemmissa hauiksissa. Ei siinä sinänsä mitään ihmeellistä, ellei niissä olisi lukenut puolin toisin äiti ja isä- ja niiden alla täsmentämässä asiaa kirkkovene ja jortikka.

No, kyselin sitten tuolta kongolaisen paviaanin perseenpyyhkijältä, että olisiko teillä mahdollisesti töitä. Tietysti se 45- kiloinen mongoloidiurpo alkoi isottelemaan ja kertoi sönköttäen että "tässä työssähän spykologia on tosi tärkeää". Yritin siinä hiukan udella tuolta virtahevon perätulpalta, että mitä hän oli mieltä Kohlbergin moraaliteoriasta.

Voit vaan kuvitella, että se änkytys kuului Naantalin muumimaailmaan asti, kun tuo ignoranttinen analfaapetikko yrittää selittää että ny- ny-- nythän oli kyse käytännössä, eikä mistään yliopistopelleistä.

No, kyllä varmastikin tämän kaverin elämänkoulu oli omaa luokkaansa. Sitten vielä ihmetellään miksi ovimiehiä pidetään trilobiittien kanssa samanarvoisina elämänmuotoina. Kyllä nyt täytyy sanoa, että mieluummin keskustelisin trilobiittien kanssa.