Oltiin Aksun ja Bönden kanssa radalla. Oltiin raahattu yökerhon tanssilattialle 20 litran öljykanisterit molempiin käsiin, joista me sitten tiputeltiin pirtua naamioon tasaiseen tahtiin. Jossain vaiheessa alkoi filmi katkoa. Se on varmaan tätä vanhuutta kun ei enää pysty vetämään kuin 18 litraa pirtua niin, että jäisi jotain muistikuvia.

Kun mä heräsin aamulla, täytyy sanoa että sekä olo että miljöö oli kaamea. Heräsin pistelevään tunteeseen rektumin tienoilta. Herätessäni tajusin, että joku oli tunkenut kaksi metriä pitkän taistelukirveen b- sisäänkäyntiini. Yrittäessäni raahata uutta asukkiani irti huomasin, etten ollutkaan yksin. Maatessani alastomana näin Loordin, eli Suomen tämänvuotisen euroviisuedustajan lähestyvän minua. Sillä oli mielessään mun fyysinen hyväksikäyttö ja se yritti kynsillään tarrata pikkuveljeeni verisillä kourillaan. Kaksihaarainen kieli työntyi ulos sen suusta kohti strategisesti tärkeitä fallos- kukkuloitani.

Sillä oli toisessa kädessään ruoska ja toisessa se piteli kahlittua seitsemänmetristä tulenpunaista demonia. Siinä vaiheessa mä tajusin, että taisin olla vähän väärillä jatkoilla.

Päätin irrottautua tilanteesta mannermaisen eurooppamaisen notkean sulavasti moottorisahalla.
Älkää kyselkö tapahtumasta enempää, tai alkaa poijut tummua!!!