Jokaisen itseään kunnioittavan miehen tulisi tunnistaa vihollisensa yöelämän kovassa tiimellyksessä. Naiset, aikakautemme siunaus ja rutto. Miten on mahdollista, että joku sekopäinen insinööri jätti meille miehille muutamia vajavaisuuksia suunnitellessaan meidät muuten täydellisiksi. Siis pahin juttuhan on se, että olemme kaikki todella riippuvaisia naisista. Paitsi tietysti Jari Sillanpää.

Jos naisia ei olisi, kuinka moni heteromies menisi baariin toisten hikisten miesten kanssa. Mä en ainakaan menisi. Ja sitten kun sinne menee, hirveä määrä beibejä alkaa tsekkailla meitsiä.

Viimeksi eilen olin radalla ja meininki oli entisenlaista. Siitä seuraavassa erikoisraportti.

"Astelen pitkin yökerhon tahmaista lattiaa. Lattialla on muistoja entisistä verisistä tappeluista, monista hitaista tansseista ja laakerikengillä liukastumisista. Vieressäni röhöttävät pöhöttynyt, mutta rupsahtanut vaaleahiuksinen naikkonen. Sen tummatukkainen kaveri, jolla on kierot silmät aloittaa hinkkaamaan itseään sitä vasten. Tuokin olisi varmaan todella kiihottavaa, jos he näyttäisivät yhtään hyvältä. Eli ei syytä huoleen.
Pohdin kovasti menisinkö juttelemaan jollekin enemmän visuaalisesti kiehtovammalle tytölle. Avausrepliikkini varmaankin olisi 'ajattelin tulla morjestamaan siitä huolimatta, että luultavasti olet työtön sosiaalitoimistoa ryöstökalastava sosiaalilokki, jolla on todellinen alkoholiongelma." Ja paskat.. Ihan turha tässä elämässä on edes yrittää yhtään mitään! Totean ja lähden kotiin tapaamaan vanhaa & uskollista nyrkkikyllikkiä.