Raahattiin aamuyöstä Heterolan Arskan kanssa joskus viime launtain tienoilla kaksi naarasta kämpillemme. Ne hihitteli, suuteli toisiaan vihjailevasti ja laattaili ympäri huushollia. Todella rasittavaa touhua. Jossain vaiheessa ne ehdottivat, että mennäänkö pullonpyöritystä. 

Emmä tajuu mikä sellainen juttu on. Eihän niitä pulloja ole hyvä pyöritellä, koska muuten juoma suihkuaa silmille. Amatsonit selitti, että kyseessä onkin aivan erityinen seurapeli, jossa tehdään erilaisia tehtäviä ja kerrotaan totuuksia.

Ensimmäinen pullo, jota yritin pyörittää lähti käsistä ja osui toista tsubua polveen. Seuraavan vartin verran sitten stabilisoitiin verenvuotoa. Huuto oli kamala. Se joka peliin lähtee, pelin kestäköön! 

Saatiin chicsterit jatkamaan kun luvattiin niille irtokarkkeja ja hattaraa. Seuraavaksi osui toiseen tyttöön. Pyydettiin sitä päästämään Arska anaalineitsyydestään tunkemalla pullo sen peräaukkoon. 

Näky oli varsin jähmeä pullon juututtua syvälle Aunuksen Karjalan puolustuslinjoille.

Seuraavakin tehtävät osui Arskan kohdalle. Arskan tehtävänä oli avata sepalus auki, lapioida pikkuarskalle lisää sotilasarvoja ja tunkea tykki kravatti "kaulassa" eli kalussa naapurin postilaatikosta sisään "verovirastosta päivää" - huudon siivittämänä.

Arskalla kesti jonkun aikaa ryömiä naapurin postilaatikon lähimaastoon, lähinnä johtuen uudesta neljännestä taaksepäin sojottavasta lasimaisesta raajastaan.

Arskan saatua jolloa tököttyä Niemiseen, pahin mahdollinen sattui. Tai ainakin hyvin lähelle sitä. Se jämähti kiinni välittömästi. Postiluukun takaa alkoi kuulua haukuntaa. Kerroin hätääntyneellä Arskalle, että Niemisillä on muuten rottweiler, jonka lempiruokaa on HK:n sininen.

Arska jäi tapahtuneen jälkeen kimentynein äänin sairaslomalle.