Meitsi oli taas vedossa. Apinoosi oli ollutta ja mennyttä ja tällä hetkellä myös kuusi sikspakkia viimeisen vartin aikana. Otettiin kisaa Hoben ja Duken kanssa. Lähikaupan tädit alkoivat hymyilemään kuin Mona Lisa ostaessamme jälleen 18 sikspäkkiä seuraavaksi vartiksi. Jos vittu joku sanoo, että mulla on alkoholiongelma niin soittakoon Hannu Karpolle.

Pohdittiin tuossa kavereiden kanssa, että jos myytäisiin sielumme Primalcolle. Sieltä varmaan tulisi muutama pullo kirkasta. Pohdittiin myös sitä, että jos saisimme geenimutatoitua naaraan jolla olisi 50 genitaalia muttei lainkaan aivokapasiteettia. Toisaalta myöskin 50 Hyvinkääläistä naarasta ajaisi saman asian.

Tässä vaiheessa pämping- harrastusta päätettiin heitellä tikkaa. Hobe oli ensimmäisenä maalitauluna.

Kyllästyttyämme toistemme vahingoittamiseen tikoilla päätimme nuijia toisiamme keskiaikaisilla piikkinuijilla. Se olikin tosi jees.

Intoa ja promilleja pää täynnä ja verisenä päädyimme vihdoinkin kauniiseen yöelämään. Ei siis missään tapauksessa Hyvinkäälle. Naamioidumme kaikki muumipeikoiksi ja tapasimme hattivatit baaritiskillä. Sinä iltana meille kaikille taisi lossahtaa. Heräsimme Pasilan poliisitalon hurjilta jatkoilta. Tädit pamputtivat meitä kuin viimeistä päivää. Taisi olla kyse varsinaisesta multiromanssista.