Alettiin Hoben ja Penan kanssa lähestyä jo aika tolkutonta humaltilaa. Pena oli sentään muistanut vaihtaa Poliisi- lippalakin ja takin pois. Siniset housut ja maiharit sillä oli vielä päällä. Lainattiin sille verkkopaitaa. Se oli hei kaunis näky! Kaverilla on 30 kiloa ylipainoa ja vatsassa vieläkin ihan järjetön vekki siitä kun me heiteltiin viime juhannuksena toisiamme kirveillä. Penahan oli ainoa johon osuimme siinä kunnossa. No, anyways, se ei ollut käynyt kahteen viikkoon suihkussa ja useimmat muut skoudet vältteli sitä.

No, mentiin siitä sitten paikalliseen yökerhoon. Joku helkkarin veturinkuva siinä oli päällä. Nai- trai tai jotain. Me ajateltiin, että tuo ensimmäinen osa viittaisi siihen, että sieltä saisi pesää kun kävelimme luottavaisena sisään. Jotain ihmeellistä naisen vinkunaa sieltä kuului ämyreistä Tapani Kansan kansallisromanttisen tykityksen sijaan. Se oli jotain lontoota. Mehän todettiin että iltamme on täysin pilalla ellei nyt ruveta tekemään jotain räväkämpää.

Pena repäisi taskustaan arabiterroristeilta takavarikoimansa AK- 47:män ja alkoi tanssittaa meitä suuntamalla sarjatulta varpaidemme lähimaastoon. Se sai vihdoin minunkin kankeat tanssivarpaat jytäämään. Samalla otti eteen niin vimmatusti, että silmissä alkoi sumeta.

Järjestyksenvalvoja tuli paikalle ja katsoi meitä hiukan paheksuvasti. Selitimme, että kyse oli turkulaisesta iniaatioriitistä. Hän ei ilmeisesti ollut koskaan kuullut Turkulaisesta heimokulttuurista, joten näytimme kaverille järjestyksenvalvojan korttajamme ja kerroimme että olemme suorittamassa salaista tehtävää. Paikalle tuli sillä hetkellä poliisin erikoisyksikkö, joka käski meitä pudottamaan aseemme. Oli niin järkyttävä stondis päällä, että tehtävä tuntui tosi vaikealta. Suljin silmäni ja kuvittelin miltä Hannu Karpo näyttäisi alastomana. Onnistuin tässä meditaatiossa täydellisesti. Heräsin seuraavana aamuna Ratinan stadionin miestenvessassa. Viereeni oli jätetty karvahattu ja paperilappu jossa oli puhelinnumero ja huonolla käsialalla kirjoitettu viesti "laitathan oheiseen numeroon osoitteesi tekstiviestillä, niin palkitsen sinut hirvipaistilla".

Takapuolessani sijaitseva miehinen pakoputki oli erittäin kivulias seuraavat viisi päivää. Kyllä suomen teillä pitäisi olla edes jonkunlaisia anaalinopeusrajoituksia.