Oltiin Hoben, Dokun  ja Pultin kanssa otettu koko aamupäivää kosanderia, efedriiniä, sherryä, konjakkia, mummon mansikkamehua ja kuunneltu Pultin stereoita. Se sano, että ne stereot on anaboliset. Se tarkoittaa sitä, että ne soi ihan sattanan kovvaa ja pää sekoaa totaalisesti kun niitä kuuntelee.

Tajuttiin yhtäkkiä, että eihän meillä helkkari vie ole edes kuusta tänä jouluna. Lähettiin sitten Pultin rakennusfirman pakettiautolla ajelemaan ympäri Turkua ympäripäissämme. Muutaman kissan päältä ajettiin matkan varrella kun luultiin niitä demoneiksi. Nähtiin siinä linnan pihalla nätti hopeanvärinen kuusiyksilö ja tuhat sarvikuonoa. Kaadettiin se kuusi sitten kirveellä ja raahattiin autoon. Juostiin törkeen kovaa, etteivät ne sarvikuonot tai taivaalta tippuvat homopäästäiset saavuttaisi meitä. Lähdettiin sitten kämpille juhlimaan joulua.

Meitsi sai joululahjaksi venäjän mafialta nussitun rynnäkkökiväärin. Siinä oli koristeena kuivunutta verta. Doku ja pultti taas olivat ostaneet itselleen pumpattavat barbarat. Hobe taas sai.

Pultin pihan arkkitehtuuri sai pientä pintasilausta kun yritin vähän sisustaa sitä uudella tykilläni.  Poliisit tuli tänä jouluna vasta kahdeksan aikaan illalla. Saatiin muuten samalla 20 000 euron sakot kun oltiin kaadettua Suomen ainoa mutanttihybridijalolehtikuusi Venäjältä. Täytyy varmaan keksiä jotain uusia tulonlähteitä senkin maksamiseksi.

Eli kyllä joulu on aina joulu.