Aikojen alussa, silloin kun elämä oli synkkää ja elääkseen ihmisten piti nuijia dinosauruksia ja keittää niistä paskanmakuista keittoa, perustettiin kaupunki nimeltä Hyvinkää. Ja jos oikein tarkkoja ollaan, Hyvinkää on yhä olemassa, lukuisista yrityksistä tuhota tämä ihmiskunnan häpeäpilkku kartalta.

 

Alussa Hyvinkää oli pelkkää metsää (mitä se on lähestulkoon nykyisinkin) ja siellä asui pieniä karvaisia luolamiehiä. Heillä oli tapana uhrata uhrimenoin käpylehmiä, ettei alkuhyvinkääläisten suuri epäjumala Dorkax suuttuisi ja heittäisi heidän päälleen valtavaa ruskeaa sadetta. Elämä oli (hyvinkääläisten mittapuiden mukaan) hienoa sillä perunoita riitti kaikille ja vitutuskin tappoi silloin vain 20% populaatiosta vuodessa. 

 

Tähän suureen konsensukseen tuli kuitenkin ikäviä säröjä, sillä Deanix niminen luolamies saapui tienoille kumiveneellä. Hän kertoi saapuvansa tulevaisuudesta ja olevansa tötteröpäiden ylijumala. Häntä piti palvoa ajelemalla paskoilla autoilla ja käyttämällä rumia nahkatakkeja joissa luki hienoja asioita kuten ”James Dean”, ”Elvis”, ”Psychobilly” ja ”Haluuksäturpaan”. Sen lisäksi paikalle saapui Eminemix, jopa pakotti palvojiaan käyttämään pipoa korvilla, rumia huppareita sekä tunkemaan verisuonet täyteen kaikennäköistä hallusinaatioita aiheuttavia juttuja jotka saivat alkuhyvinkääläiset unohtamaan vitutuksen hetkeksi. Tilanteen ollessa jo valmiiksi riittävän sekava, paikalle hyökkäsi Niggarix, joka vaati vaihtamaan pipot lippalakeiksi. On vielä hämärän peitossa, miksi ja miten paikalle saapui muita jumaluuksia, jotka olivat vähintään yhtä hämäriä kuin edelliset.

 

Taistelu Hyvinkään hallinnasta jatkuu edelleen pizzajonoissa aamuneljän jälkeen viikonloppuöinä. On kuitenkin vihjailtu, että itse vitutuksen pääjumala Hyvinkäämix tulee jossain vaiheessa keräämään lapsosensa turvaan maan päältä. Kunhan nyt vitutukseltaan ehtii ja siinä vaiheessa kun häntä alkaa asia kiinnostamaan. Hyvinkääläisillä lienee siis vielä kosolti aikaa levitellä paskoja geenejään ja vitutusta maailmaan.

 


Koska aihe aiheuttaa suunnatonta vitutusta lukijoiden keskuudessa on tämä tarina syytä jättää tähän.